BELGIUM, GO FOR IT!!

BELGIUM, GO FOR IT!!

News from Athens

03-07-2011Geplaatst door Zehra Sayin ma, juli 04, 2011 14:02:43

Paardrijden :

Hallo Allemaal,

Gisteren na lekker geslapen te hebben zijn we gaan supporteren voor de basket. Deze speelde hun laatste wedstrijd tegen Griekenland.

Nadien hebben we de tram genomen naar Athene-Centrum. Daar hebben we nog wat gaan shoppen.

Vandaag hebben onze dames lekker uitgeslapen. In de namiddag gaan we nog voor de laatste keer zwemmen in de zee en dan vertrekken we met de bus naar de sluitingceremonie. En morgen trekken we gepakt en gezakt naar de luchthaven en nemen we afscheid van Griekenland.

Tot Morgen !

Zonnige groetjes van ons !

bowling :

Gisterenavond na het eten was er nog een grieks optreden voor de atleten. We konden deze morgen terug wat uitslapen en zijn dan tegen 9 uur gaan ontbijten. Daarna was het reeds koffers pakken omdat we ons deze namiddag moeten klaarmaken voor de sluitingceremonie.

Er is niet zoveel tijd meer om nog dingen te doen dus we genieten dan maar van ons terrasje aan de bungalow tot we met de bus gaan vertrekken.

Hopelijk wordt het deze avond niet te laat want morgen zullen we niet te lang in ons bed kunnen blijven liggen.

Morgen rond 11 uur zullen we met de bus dan terug naar de luchthaven van Athene worden gebracht om dan richting België te vliegen.

Het was een leuke tijd hier, iedereen heeft er van genoten maar nu het einde daar is, is iedereen wel blij dat we terug naar huis kunnen komen.

Groetjes nog aan iedereen en tot morgen in Zaventem !

De bowlers - Nicole, Joeri, Carla, Jan, Diana en Marie-José

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.
Geplaatst door Martha Reyniers Manager SOB di, juli 05, 2011 21:55:19

Hallo iedereen,

Ik kon wegens omstandigheden niet aanwezig zijn bij jullie thuiskomst. Maar nogmaals een dikke proficiat aan iedereen voor de behaalde resultaten en welkom thuis.

Martha