BELGIUM, GO FOR IT!!

BELGIUM, GO FOR IT!!

News from Athens

23-06-2011Geplaatst door Zehra Sayin do, juni 23, 2011 14:24:10

Bowling :

De atleten en coaches hebben zich vorige avond super geamuseerd met de karaoke en de disco. De belgen hebben het voortouw in handen genomen om de dans in te zetten.

Er was zelfs een gratis ijsje te verkrijgen.

Deze morgen zijn we naar het dorpje in de buurt gewandeld waar we een plaatselijk marktje hebben bezocht.

Het is wel de moeite, ze roepen allemaal door mekaar om hun fruit en groenten te verkopen.

En uiteraard hebben we een terrasje gedaan met een lekkere milkshake mmmm !!!

Na de platte rust gaan we oefenen voor de defilé voor de openingsceremonie.

Groetjes aan het thuisfront

De bowlers

Basket :

Dag thuisfront,

Het eerste gedeelte van het de wereldspelen is bijna achter de rug. Nog een korte nacht en we vertrekken naar ons volgend verblijf. Van daar gaat het dagelijks naar de sporthal (allez, ja, baskettempel is een beter woord).

De laatste 2 dagen van het host town-programma zijn iets actiever geweest. Na ons bezoek aan de Akropolis en de verplichte platte rust hebben wij de avond doorgebracht met een spelletje rugby. De nodige overtollige energie vloog alle kanten op.

Donderdag lekker in openlucht een anderhalf uur getraind. Voordeel van in openlucht te trainen, is dat we wel een kleurtje opgedaan hebben maar het nadeel is de felle wind. Ach ja, we zijn bezig geweest en wat is er zaliger dan onmiddellijk van het basketveld te sprinten, rechtstreeks de zee in??

De kaarten zijn geschreven, dus binnenkort in jullie brievenbus een kaartje van de basketters.

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.
Geplaatst door Nona en Tine za, juni 25, 2011 15:02:31

Aan de bowlers en vooral aan onze Jan! Heel veel plezier gewenst aan heel het team en ook heel veel kegels gewenst! Laat ze ginder maar eens zien dat de Belgen een superteam zijn!! Hou ons op de hoogte van jullie monsterscores he! Heel veel groetjes vanuit het natte Belgiëlandje. En een hele dikke kus van Nona aan Jan!xx

Geplaatst door Martine, mama van Jelle za, juni 25, 2011 12:42:33

Groetjes aan alle basketsterren. We duimen voor jullie vanop het thuisfront! Leuk dat we via deze blog af en toe kunnen volgen waar jullie mee bezig zijn. Al groeit de afgunst op dat zalige weertje met de dag. Nu hebben ze ons vanaf morgen hier toch ook wat beter weer beloofd. Laat ons hopen dat de voorsspellingen uitkomen.

We wensen jullie nog spetterende wedstrijden en vooral heel veel plezier!

Voor Jelle: ik moet van Joppe zeggen dat hij je mist.

Geplaatst door mama nicolas vr, juni 24, 2011 21:50:08

hallo nicolas en team,

fijn te lezen dat jullie ook een beetje griekse cultuur opsnuiven, maar een foto van jullie bruine kleurtje voor ons in belgie zou ook leuk zijn???? heel veel knuffels voor mijn lieve Nicolas vd mama

Geplaatst door cindy vr, juni 24, 2011 20:35:12

Hoi Inge,

doe dat goed daar in het warme athene!

We denken aan je en duimen voor je!

groetjes

cindy

Geplaatst door Nicole vr, juni 24, 2011 18:00:40

Ik lees dat het plezier erop zit en nu het echte werk gaat beginnen (wat natuurlijk ook plezierig is ). Wij wensen jullie veel speelplezier en natuurlijk goede resultaten, maar wanneer jullie als*one team *spelen moet dat lukken.
Robbin zit voor jullie te duimen en te supporteren (Hij is een beetje jaloers op jullie, want hij weet natuurlijk hoe fijn het is om samen zo iets mee te maken) .
Groetjes van ROBBIN , Nicole en Michael
ps groetjes aan die ene coach die normaal hier woont maar nu bij jullie is.

Geplaatst door Hans (papa Jonas) do, juni 23, 2011 23:46:32

Alé, iedereen schor gezongen en gemarcheerd op de defilé, wat moeten jullie nog meer hebben om een goede nachtrust te kunnen krijgen. De zon die we hier niet zien daar de regenwolken hadden jullie al, dus ik zeg het nog eens genieten daar zolang je kunt. En hopen dat Stefan zijn wens een beetje uitkomt, een stofwolk zodat jullie vakantie wat verlengd wordt.

Aan iedereen een dikke knuffel,

Hans

Geplaatst door Tine Gielis do, juni 23, 2011 22:05:25

Groetjes vanuit het koude Belgenland! Geniet van de warmte, ijsjes, gezelligheid en nieuwe ervaringen! We duimen voor jullie!

P.S. Groeten van Lisette (toneel-medespeler) aan trainer Willy Peeters ...