BELGIUM, GO FOR IT!!

BELGIUM, GO FOR IT!!

News Bowling 30-06-2011

World Summer GamesGeplaatst door Zehra Sayin vr, juli 01, 2011 11:20:53

De wedstrijden individueel was vandaag aan beurt met Jan en Carla.

Eerst in de voormiddag moest Jan zijn wedstrijd spelen. Hij begon op zijn niveau maar stond volgens onze berekeningen na 2 games ongeveer een 30 kegels achter. Hij moest er dus voor gaan want 30 kegels is niet niks. We zeiden hem dat hij een paar strikes moest gooien voor zijn team in Bowling Het Ven te Herentals (strikeline) waarmee hij samen in de league speelt. Dat was maar een vraag en hij begon er aan. Hij was echt op dreef en eindigde zeer verdiend op een 1ste plaats. Trots waren zijn ouders die vanop de tribune alles goed konden volgen.

Na de middag was het de beurt aan Carla. Ze zag er niet echt zenuwachtig uit dus ze begon eraan. Ze gooide rustig en kwam uiteindelijk iets boven haar gemiddelde uit. Het was snikheet in de bowling en heel veel lawaai maar dat kon haar niet van slag brengen.

Het was spannend tot de laatste moment voor de 3de plaats. Carla moest haar laatste frame van de 3de game gooien en ik wist dat ze zeker nog 8 pins moest omver gooien om brons te kunnen pakken. Carla stond op de baan en gooide haar eerste bal. Oeioei, in de goot. Het hart van de coach ging een beetje sneller slaan en riep Carla toe dat ze er moest voor gaan. De tweede bal vertrok en ja, oef 9 kegels. De bronzen medaille was binnen.

Supergelukkig was ze met haar tweede medaille.

De coaches zijn natuurlijk ook heel trots op de atleten met hun scores en de behaalde plaasten.

Groetjes aan iedereen van onze bowling kampioenen

Joeri, Nicole, Jan, Carla en de coaches