BELGIUM, GO FOR IT!!

BELGIUM, GO FOR IT!!

News from Athens

26-06-2011Geplaatst door Zehra Sayin ma, juni 27, 2011 15:40:08

Hallo allemaal!!

Nog eens even wat nieuws melden aan het thuisfront

Het is hier nog steeds lekker warm en iedereen maakt het goed. We hebben gisteren een minicitytrip gedaan naar Athene. Daar zijn we de acropolis gaan bezichtigen en hebben we nog wat rondgewandeld in de stad, gewinkeld, en lekker Grieks (gyros, Grieske salad,..) gegeten. Onze ruiters hebben gisteren hun eerste Atheense paard ondekt. Ze dachten al even dat ze met ezels moesten gaan rijden :-).

Na onze uitstap naar Athene city hebben we siƫsta gehouden. Dit was ook wel nodig want we hadden vroeg moeten opstaan. Na het avondeten zijn onze atleten naar de avondanimatie in het hotel geweest. Daar was een optreden te doen, enkele van onze hebben daar hun beentjes nog een keer kunnen los zwieren op de muziek.
Vandaag zijn we te voet naar een marktje in Nea Makri (havendorpje) geweest en hebben we nog een gezellig terasje gedaan. Deze avond gaan we oefenen voor de openingsceremonie van zaterdag.

Morgenvroeg vertrekken we naar het special olypics village (een ander hotel) en daar verblijven we tijdens onze wedstrijden . Zaterdag is het openingscermonie en zondag starten we met de kennismaking van de paarden.

Met iedereen gaat het hier heel goed. Ik merk wel dat onze atleten hun nachtrust goed kunnen gebruiken en dat siesta op tijd en stond ook nodig is. Maar voor de rest voelt iedereen zich kiplekker :-).

Hopelijk tot snel voor meer nieuws!!!

Zonnige groetjes van onze ruiters en hun coaches!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Hallo

Hier nog wat meer nieuws van de ruiters.
Vrijdagnorgend zijn we verhuisd naar een ander bunglowpark. We zijn beland op domein van het Griekse leger.
Deze huisjes/ bungalows werden in 2004 gebruikt voor de atleten van de wereldspelen. Voor een verfrissende duik kunnen we nog steeds naar de zee deze ligt op
wandelafstand van onze huisjes. Hier maken we dan ook gretig gebruik van om op tijd en stond wat af te koelen.

Het is hier nog steeds lekker warm. Behalve vandaag is er veel wind en dat maakt het net iets frisser.
Gisteren zijn we naar de openingsceromonie geweest,dit was knap in elkaar gestoken en Stevie Wonder was de special guest. Dit gebeuren was natuurlijk een mooi moment voor iedereen.
De openingsceromonie werd afgerond met het aansteken van de olympische vlam.

Vandaag was het paardenkeuze, dit gebeuren verliep vrij vlot. Iedereen was vrij snel tevreden met zijn of haar paard. Bert heeft gekozen voor Desperado, Stephan voor Sliven, Evelien voor Kandakar en Anke voor Dancing.
Morgen gaan we van start met divisioning. Meer nieuws volgt later.

Zonnige groetjes

Van ons!